Dorohoi News Logo

[VIDEO][FOTO] „Bucuria darului” Femeile PSD-iste alaturi de batranii din Dorohoi

DSC_0098

Sub acest slogan, Organizatia Femeilor Social Democrate Dorohoi, impreuna cu conducerea Biroului Executiv Judetean OFSD, marchează astăzi 03 Decembrie 2010,  Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap  prin prezenta in randurile celor peste 50 de batrani din Centrul de Ingrijire si Asistentă Dorohoi.
    In 1992 Organizatia Natiunilor Unite a proclamat ziua de 3 decembrie drept Ziua Internatională a Persoanelor cu Handicap. De atunci, an de an, in intreaga lume este promovat acelasi mesaj: ”Oameni egali - Drepturi egale”.
    Aceasta zi are ca obiectiv promovarea intelegerii problemelor legate de handicap si mobilizarea sustinerii demnitatii drepturilor  acestor persoane.
    Mesajul nostru este unul de  constientizare a faptului ca persoanele cu handicap au aceleasi drepturi ca toti ceilalti.
    Am dorit astazi sa fim alaturi de aceste persoane, sa le aratam  ca nu suntem indiferenti fata de problemele lor. Am oferit  acestor batrani un zambet, o raza de lumina, am incercat sa le facem o surpriza oferindu-le aranjamente specifice sarbatorilor de iarna pentru camerele lor, dar si pachete continand fructe si dulciuri.
    Organizatia Femeilor Social Democrate sustine dreptul persoanelor cu handicap la o viata demna, normala, independenta si militeaza totodata pentru integrarea acestora in societate.
    In acest context mulţumim tuturor doamnelor din organizaţie care au contribuit si au sprijinit  acesta actiune. Continuand sirul actiunilor, femeile social democrate vor fi prezente alaturi de Organizatia PSD Dorohoi, duminica 5 decembrie,  pe pietonalul din Dorohoi unde vor oferi copiilor- in preajma venirii lui mos Nicolae – dulciuri si fructe. (DorohoiNews.ro)





Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web